ExpertBazar, platformă unde marketing-ul online este la el acasă, este mai mult decât un marketplace, este o comunitate. Acest website se ocupă cu publicarea anunțurilor create de utilizatori și de promovarea acestora. Aceste anunțuri sunt gratuite și nu se percept taxe pentru publicarea sau promovarea lor pe website. Poți publica orice anunț dorești, dar care să indeplinească Termenii și Condițiile website-ului, termeni și condiții ce pot fi găsite la urmatoarea adresă URL: http://www.expertbazar.ro/info/termeni-conditii

Dacă ești doar vizitator, poți folosi site-ul în scopul căutării anumitor anunțuri în cazul în care dorești să cumperi sau să achiziționezi ceva, însă dacă dorești să vinzi un anumit produs sau serviciu trebuie să te înregistrezi pe site folosind formularul de înregistrare ce poate fi găsit la urmatoarea adresă URL: http://www.expertbazar.ro/utilizator/inregistrare . După crearea unui cont de utilizator, website-ul ExpertBazar iți va pune la dispoziție o mulțime de funcții și utilități pentru contul tău și pentru crearea anunțului prin care să iți vinzi produsul. Prin aceste anunțuri se pot vinde porduse sau servicii de orinde din țară, nu numai din București.

Când un vizitator găsește un anunț și este interesat de produsul sau serviciul respectiv, acesta trebuie să ia legătura cu autorul anunțului, acesta fiind vânzătorul, prin numarul de telefon sau prin e-mail, informații ce pot fi găsite în pagina anunțului, în partea dreaptă a paginii.

Pe website-ul ExpertBazar se poate găsii o listă completă și foarte amplă de categorii de anunțuri gratuite, prin care utilizatorii iși promovează serviciile și produsele ce vor să le vândă, această listă conținând toate tipurile de anunțuri din orice domeniu de activitate iar aceasta poate fi găsită la urmatoarea adresă URL: http://www.expertbazar.ro/info/categorii

Statisticile ne spun că unele dintre cele mai bune categorii, unde utilizatorii creează foarte multe anunțuri și foarte frecvent, sunt urmatoarele, și am încercat să facem o scurtă descriere cât mai uitilă și la obiect pentru a vă ajuta să înțelegeți cât mai bine această platformă de anunțuri gratuite:

AUTO / MOTO / UTILITARE

Această categorie, este cea mai bine cotată. Aici sunt publicate foarte multe anunțuri și foarte des, utilizatori ce vor să iși vândă masina,motocicleta sau orice alt vehicul sunt mulți, dar pe lângă automobile și alte vehicule, această categorie conține și anunțuri despre piese auto sau moto, echipamente și accesorii pentru acestea. Dacă vrei să-ți achiziționezi o masină sau o motocicletă sau dacă dorești să o vinzi pe cea pe care o deții deja, categoria Auto / Moto / Utilitare de pe ExpertBazar este exact locul unde trebuie să publici un anunț despre produsul sau serviciul tău.

PIESE ȘI ACCESORII

Aceasta este altă categorie, una dintre cele mai frecventate și în care sunt foarte multe anunțuri postate. Aici sunt publicate anunțuri gratuite despre piese de schimb și accesorii pentru orice dispozitiv, vehicul sau constructie. Dacă ai o masină ce dorești să o vinzi pe piese, aici este locul potrivit unde poți publica anunțuri cu respectivele piese. Dacă ai accesorii de care nu mai ai nevoie sau pur și simplu ai nevoie de bani, iar, aici este exact locul potrivit pentru tine. Dacă dorești să achiziționezi piese pentru masină sau dispozitivul tău, poți căuta anunțuri în această categorie și suntem siguri că vei găsi ceea ce ai nevoie.

CALCULATOARE

Această categorie, de asemenea, face parte din cele mai bine cotate categorii, aceasta fiind foarte complexă cu foarte multe subcategorii pentru a clasifica anunțurile în funcție de produsele la care se face referire în acestea. Ea conține subcategorii precum: Componente, Accesorii, Cosumabile, Laptopuri, Rețelistică dar și multe altele. În concluzie, orice produs ce are legătură cu tehnologia calculatoarelor, fie un sistem desktop sau o componentă, un accesoriu sau un articol consumabil, poate fi promovat pe ExpertBazar.ro printr-un anunț la categoria din care produsul face parte.

ELECTRONICE

Una dintre cele mai frecventate categorii este categoria Electronice, unde sunt publicate anunțuri ce promovează produse electronice de orice tip. Aici poți găsi anunțuri referitoare la accesorii pentru electronice, echipamente audio-video, camere foto, camere video, console jocuri, tablete și electronice protabile. Dacă dorești să achiziționezi un asemenea produs sau vrei să vinzi unul, această categorie este perfectă pentru produsul tău.

TELEFOANE / ACCESORII

Pe locul 5 în topul celor mai bine cotate categorii ale website-ului ExpertBazar este categoria Telefoane/Accesorii. Această categorie face referire la anunțurile pentru telefoane și accesorii pentru acestea. Anunțuri pentru telefoane smartphone, componente GSM sau centrale telefonice și roboți, populează această categorie. Dacă vrei să vinzi un telefon sau componente pentru telefon, te aflii pe website-ul potrivit pentru tine. Nu ezita și înregistrează-te acum pentru a publica un anunț gratuit cu privire la telefonul pe care dorești să-l vinzi. De asemenea poți căuta în această categorie anunțuri pentru a cumpăra un telefon contactând autorul anunțului, acesta fiind și vânzătorul produsului.

 

Vrei să vinzi sau să cumperi un produs sau serviciu? Inregistrează-te pe ExpertBazar.ro si publică un anunț referitor la produsul sau serviciul tău. Echipa ExpertBazar iți urează spor la cumpărături sau la vanzări iar pentru ajutor sau suport ne poți contacta fără ezitare prin formularul de contact ce poate fi găsit la urmatoarea adresă URL: http://www.expertbazar.ro/contact

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*